Brogren Industries AB

Brogren Industries AB i Älvängen är ett väletablerat teknikföretag med tillverkning av avancerade komponenter till bland annat gasturbiner och delar inom flygindustrin. Verksamheten har utvecklats mycket sedan starten på 60-talet och behoven av såväl serviceelektriker som installatörer har varit konstant. På den här resan har ÄIAB varit en viktig leverantör, inte minst vid nya tunga maskininstallationer.

”Deras breda kompetens att lösa allt från nyinstallationer i verkstaden till nätverk och vägguttag på kontoret har underlättat vår vardag. De är snabbt på plats och vi har alltid haft en bra dialog. De blir som en del av företaget och inom industrin ställs vi nästan dagligen inför nya utmaningar, då är förtroendet för de man anlitar helt avgörande. Vi har jobbat med JiO och ÄIAB så länge jag kan minnas. Det säger väldigt mycket”.

Magnus Brogren

Brogren Industries

Andra referensprojekt

Skåne Finkost

Majonnäs- & Senapsfabriken behövde öka kapaciteten för påfyllning av burkar med dressing och såser. Produktionslinjen var också i behov av renovering och optimering av produktionskapaciteten.

Se vad vi gjorde
Centrum Pile

Centrum Pile AB tillverkar betongpålar i Sverige, Danmark, Polen, Tyskland och England.

Se vad vi gjorde